1 Ocak 2012 Pazar

Yolculuk cazip gelir (3. seans)



Koçluk Kitabı: Yolculuk cazip gelir (3. seans) by gokler

İlk seansa göre 2. ve 3. görüşmelerde seni daha da moralli ve enerjik gördüm. Okulun bitiyor olması, üniversite sınavı ve kendi yaşamındaki bazı yenilikler sana heyecan getiriyor. Bir "yolculuk" serüveninde olmak çoğu kişiyi mutlu eder.
Zaman hızlı geçiyor, çevrenin algısı ve baskısı ile birlikte bu, bizleri "yolculuklara" hazırlıksız girmeye sürükleyebilir. Yaşam biraz da hatalardan oluşur. Hataların daha sonra tekrarlanmaması veya hiç yapılmaması ile değer kazanır.
Gördüğüm kadarıyla sen, olan bitenleri yorumlamayı seviyorsun; ezbere yürümüyor, her hareketini kendi içinde değerlendiriyorsun, bu iyi bir işaret.
Çocukluktan uzaklaştıkça, annemizin aldığı mavi pabuçları giyip parka gitmekten daha girift olabilir "yolculuklar". Bizi geride bekleyen ve koruyup kollayanlardan da uzaklaşırız büyüdükçe. Kendi ayaklarımızın üzerinden durmak, kendi hesabımızı kendimize vermek eğilimine gireriz.
Çevrenin ve ailenin önemini bilen bir imajının olması da ayrıca güzel. Sanırım sen, küçük mavi pabuçları giyemesen de artık, onların değerini asla unutmayacak, vefalı bir kişi olmaya devam edeceksin.
Koçluk görüşmeleri keyifli başladı, umarım faydalı şekilde devam eder.
Görüşmek üzere...


GK
Anahtar kelimeleri hatırlarsak: Kitap, plan taslağı, zamanlamalar, çevre ve iletişim


---
Fatih Gökler ile Koçluk için: go@gokler.co
http://goklerkocluk.com
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder